010 – 418 60 50 info@fysical.nl
FYSICAL HILLEGERSBERG

Ons team

trainers

Mijn naam is Trisha Walters. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik regel alle zaken achter en voor de schermen voor Fysical Hillegersberg! Zoals personeel & management. Ook doe ik de marketing, verzin acties en beheer ik social media. Daarnaast sta ik ook op de werkvloer en kunt u bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding. 

Trisha Walters

Trainer / Manager, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Bram van Batenburg (1992) en ik woon in Rotterdam. Bij Fysical ben ik fitnessinstructeur en personal trainer. Mijn sportopleiding heb ik afgerond met een specialisatie in fitness. Als ik niet bij Fysical ben om te werken, ben ik hier om te trainen. Tijdens mijn trainingen probeer ik het maximale uit mezelf te halen en daar zal ik u ook bij helpen!

Bram van Batenburg

Trainer, Fysical Hillegersberg

Ik ben Jeremy en doe de opleiding sport en bewegingsbegeleider op het Zadkine college.
Ik vind het leuk om mensen te helpen en te begeleiden. Mijn doel is om het uiterste uit iedereen te halen.
In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en doe ik hoog niveau karate waarmee ik op meerdere plekken op de wereld ben geweest en waar ik aan Europese en wereldkampioenschappen heb meegedaan.

Jeremy

Trainer, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Cathelijne Huis in ‘t Veld (1979) en ben personal trainer, hardloop trainer en post nataal trainer bij Fysical. Ik heb de opleiding AALO Personal Trainer en cursus Postnataal Fitness & Herstel aan de Sterkher Academy afgerond. Graag werk ik samen aan je sportieve doelen om het beste uit jezelf te kunnen halen. Daarnaast ben ik triatlete lange afstand en moeder van drie jongens.

Cathelijne Huis

Trainer, Fysical Hillegersberg

Ik ben Elodie Sisselaar (1997), fitness instructeur en personal trainer bij Fysical. Momenteel studeer ik voor fysiotherapeut en heb de opleiding Sport & Bewegen aan het Albeda afgerond. Naast fitness, doe ik ook graag aan hockey en kitesurfen.

Elodie Sisselaar

Trainer, Fysical Hillegersberg

Ik ben Mischa Eradus (1997), professioneel kickbokser en kom uit Delft. Bij Fysical werk ik al vijf jaar als personal trainer en (kick)boksleraar. Naast mijn werk, studeer ik Pedagogische Wetenschappen in Rotterdam.

Mischa Eradus

Trainer, Fysical Hillegersberg

Onze receptionisten

Mijn naam is Janiene Roos en ik werk al 12 jaar met veel plezier achter de receptie van Fysical. Naast het maken van de afspraken met bezoekers van de sportschool verzorg ik de planning van de medewerkers en houd ik mij bezig met de administratie. Ik zorg dus dat iedereen op het goede moment op de juiste plek zit!

Janiene Roos

Manager receptie, Fysical Hillegersberg

Ik ben Samantha Claessens, en ik werk als receptioniste bij Fysical. Je kunt me altijd aanspreken voor een praatje en ik help iedereen met veel plezier.

Samantha Claessens

Receptioniste, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Helma Aalberse. Sinds april 2015 werk ik met veel plezier bij Fysical als receptioniste. Naast dat ik afspraken maak voor zowel de fysio als de fitness kunt u ook voor een kopje koffie, shake of heerlijke salade bij mij terecht. Na mijn werk maak ik graag gebruik van de Milon Cirkel waar ik al veel resultaat heb geboekt. 

Helma Aalberse

Receptioniste, Fysical Hillegersberg

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00